ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Εμείς, στο LIVE U UP.

LIVE U UP

Κοινωνική Πολιτική

Το LiVeUup στα πλαίσια δράσης του καταστατικού σκοπού του προβαίνει σε μία σειρά δράσεων και ενεργειών που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών, κοινωνικών  και ανθρωπιστικών ζητημάτων.

 

Ο οργανισμός μας, ως άρρηκτα συνδεδεμένος με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, αναγνωρίζει την ευθύνη που του αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Επιλέγει έτσι να σέβεται τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας (τον σεβασμό προς τον άνθρωπο – την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής).

 

Για το λόγο αυτό, το LiVeUup εφαρμόζει στη δράση του την αρχή:


«Προσφέροντας σε εμένα, προσφέρω και στους άλλους».

 

Με άλλα λόγια, για κάθε δράση/ παροχή/ υπηρεσία που αγοράζεις από εμάς, το LiVeUup επιστρέφει μέρος των εσόδων της σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία σε όσες και όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο πολλαπλό θετικό αποτύπωμα τόσο στην κοινωνία όσο και στον καθένα από εσάς, που βελτιώνοντας τον εαυτό του, βελτιώνει και τη ζωή των συνανθρώπων του!

Live U Up

Ποιούς αφορά

Στο κάθε άτομο που το απασχολεί η προσωπική του πολυεπίπεδη ανάπτυξη.
Στο κάθε άτομο που το απασχολεί η προσωπική του πολυεπίπεδη ανάπτυξη. Το LiVeUup υποστηρίζει βαθειά ότι βάση για την όποια μας εξέλιξη είναι το μέσα μας. Χτίζοντας ένα στιβαρό εσωτερικό εαυτό, μπορούμε να δημιουργήσουμε την αφετηρία για κάθε επιτυχία.
LIVE U UP FOUNDATION

CERTIFICATIONS