ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

THE POWER OF … YOU!

THE POWER OF … YOU!

Διάρκεια εκπαίδευσης: 9 Εβδομάδες

5/5

Περιγραφή

Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου, και θα εντοπίσεις όλα αυτά που σε εγκλωβίζουν σε όλες τις οπτικές της ζωής σου.

 

Παρουσιάζονται τρόποι να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου, να εμπνευστείς, να διαχειριστείς ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με ευελιξία, ψυχραιμία και δημιουργικότητα, να παρουσιάζεις τον εαυτό σου μπροστά κόσμο χωρίς φόβο και ανασφάλεια, να έχεις πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου, να έχεις διαύγεια σκέψης και αυτοεκτίμηση, να νιώθεις επιτυχημένος και χαρούμενος χωρίς ενοχές, να βρίσκεις εναλλακτικές και να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου.

 

Ξεκινώντας από το γνώμονα ότι όλα ξεκινούν από μέσα σου, αρκεί να βρεις τον τρόπο να ξεκλειδώσεις όσα σε κρατούν δεσμευμένα. Τεχνικές και εξατομικευμένα workshops, για να κτίσεις τα πιο γερά θεμέλια του εαυτού σου.

 

 

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 

Η πιο εύκολη απάντηση! Σε όλους φυσικά! Στον καθένα που ενδιαφέρεται για τον εαυτό του και για όποιον αγαπά. Στο κάθε άτομο που το απασχολεί η προσωπική του πολυεπίπεδη ανάπτυξη. Το LiVeUup υποστηρίζει βαθειά ότι βάση για την όποια μας εξέλιξη είναι το μέσα μας. Χτίζοντας ένα στιβαρό εσωτερικό εαυτό, μπορούμε να δημιουργήσουμε την αφετηρία για κάθε επιτυχία.

 

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

 

Το σεμινάριο κινείται στους εξής βασικούς άξονες:

-Θετική αντίληψη ζωής

-Αισιόδοξη στάση στην καθημερινότητά μας

-Παράγοντες που επηρεάζουν το ευ μας

– Ο άνθρωπος ως εσωτερικό ων

– Ο άνθρωπος ως κοινωνικό ων

– Εύρεση του νοήματος της ζωής μας

-Το άγχος δεν έχει λόγο ύπαρξης

– Χαμογελώ άρα υπάρχω

-Τι σημαίνει επιτυχία

 

ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ

 

Μέσα από τις δράσεις του σεμιναρίου θα βρείτε τα εργαλεία για να γνωρίσετε τον εαυτό σας, και να μένετε σταθερά σε επαφή με αυτόν. Έτσι θα ενισχύσετε τις δυνάμεις σας και τις ικανότητές σας σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, από τις σχέσεις μέχρι την καριέρα, θα μάθετε να αναγνωρίζετε τις αδυναμίες σας ως πεδία βελτίωσης, να ΄΄ξεβολευτείτε΄΄ από τη σφαίρα συνήθειάς σας και να εξελιχθείτε, να ευγνωμονείτε για τα όσα θετικά σας περιβάλλουν, να ανακαλύψετε αυτά και αυτούς που σας κάνουν καλύτερους και σας δίνουν κίνητρα να αναλάβετε δράση! Κυρίως δε θα μάθετε να καλλιεργείτε την αγάπη για τον εαυτό σας.

Η κάθε εβδομαδιαία εκπαίδευση περιέχει:

Εβδομαδιαία Θεματολογία:

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: 350€